Villa La ThiBi
Boutique Appartments 

Plage de Pampelonne

Een van de bekendste stranden nabij St-Tropez.

Zien en gezien worden, hippe strandtenten aan de azur blauwe zee en mooie stranden. S`avonds dineren in de haven van St-Tropez en uitgaan in een van de vele clubs tot diep in de nacht!Een leuk alternatief om St-Tropez te bezoeken is het boeken van de Ferry boot vanuit Saint Maxime of de port van Les Issambres. 

Je komt stapt direct van de boot af in hartje St-Tropez

Bezoekje aan de markt is altijd een aanrader, ook in St-TropezCap Dramont 

De strandjes en kleine baaitjes  tussen Saint-Raphael en Mandelieu Napoule zijn ware pareltjes. Een ervan is Cap Dramont met uitzicht op Ile d`Or.

Napoule plage is met zijn Fort direct aan zee gelegen een prachtig plaatje en prima plek om een dagje aan het strand te vertoeven. Veel leuke restaurantjes en mooie boulevard.

Voorbij Mandelieu Napoule bereikt je een Cannes, oa bekend van het filmfestival en MIPIM, maar toch ook bekend om zijn prachtige boulevards en ruim winkelaanbod. Natuurliefhebbers komen zeker ook aan hun trekken.

In Roquebrune sur Argens kun je de rivier "de Argens" per kano ontdekken maar ook  de Roquebrune beklimmen, een zwarte piste wandeling van 3 uur naar de Trois Croix